Appartement L'Alpe d'Huez (38)

500 000 € **
Vente Appartement
Réf. CT-0119-03

Pièce(s):
3
Chambre(s):
2
Etage:

Terrain:

Garage ou stationnement:

Surface:
60 m²
Cave:
0
Ascenseur:

Taxe foncière:
0 Euros
Charges:
0 EurosLinet & Co
95 Avenue Jacques Yves Cousteau
06270 Villeneuve Loubet
Téléphone : +33 (0)4 93 20 59 30
+33 (0)6 09 92 55 72

Tämä korkean potentiaalisen huoneiston viihtyisä huoneisto sijaitsee lomakeskuksen keskustassa, vilkkaalla keskustakadulla, jossa on kauppoja ja ravintoloita, jäähallien ja lomakeskuksen lämmitetyn uima-altaan vieressä. Se sijaitsee asuinpaikan ylimmässä kerroksessa, jossa on hissi, ja kellarissa, pysäköinti ja hiihtokotelo.

Mahdollisuus hankkia asunto 70m ²: n vieressä ja täten kaksinkertainen alue.

Asuinpaikan juurella ovat kaikki lähellä olevat kaupat (leipomo, supermarket, ravintolat ...). Ilmainen bussikuljetus koko Alpe d'Huezin asemalle on 20 metrin päässä. Pääsy hiihtohisseille on 50 metrin päässä, ja paluu on jalkakäytävä asuinpaikkaan.

Huoneistossa on suuri sisäänkäynti ja käytävä, joka johtaa suoraan olohuoneeseen. Noin 37 m²: n olohuone, jossa on avokeittiö, on täysin kalustettu hengellisellä muokkauksella. Se tarjoaa pääsyn 7 m²: n parvekkeelle etelään päin ja tarjoaa optimaalisen auringonpaisteen ja upeat näkymät lomakeskukseen ja vuorille.

Huoneistossa on suuri makuuhuone, jossa on parivuode ja sisätilojen ikkuna, josta on näkymät käytävälle. Käytävällä, jossa on kaapit, on 2 taitettavaa kerrossänkyä.

Huoneisto on täysin varusteltu. Se jää vain suksillesi!

Honoraires à la charge du vendeur

DPE

dpe
×

GES

ges
×
Demande d´information sur le bien Réf. CT-0119-03

Envoyer

* Champs obligatoires
×
×
Plus d'informations